מוזמנים להיכנס ולהזמין מופע על פי גיל, נושא, אופי האירוע והקהל. אורך כל מופע הוא 40-45 דק' והוא מלווה בכלי נגינה שונים. אני כמובן מגיע עם מסך, מערכת הגברה והרבה אהבה לקהל. המופעים מוכרים על ידי סל תרבות ארצי, תרבות לפריפריה וניטו טק
מופעים לילדים ובתי ספר
מופעים למבוגרים
אחד מהיתרונות הגדולים של מספר הסיפורים הוא הגמישות. אני אדם אחד, שיכול לקחת את הציוד שלו לכל מקום בכל שעה ובכל מזג אוויר. אני מציע שלל מופעים למבוגרים בבית, בטבע ביקב ובגורן. במופע ינוגנו סיפורים אישיים לצד מעשיות למבוגרים, יסופרו מנגינות עתיקות בליווי נגינה יחודיים ויחולקו פיסות חכמה וצחוק. אז בואו לשמוע על חסן הגנב, על מטבע האושר ולמה כדאי להתחתן עם האישה הכי רעה.
סדנאות מספרי סיפורים
אומנות מספרי הסיפורים נחשבת כאומנות הבמה העתיקה ביותר. מאז שחר התרבות היו אלו מספרי הסיפורים שהתוו דרך במספר תחומי חיים באמצעים וורבאליים.
בסדנאות מספרי הסיפורים נקבל כלים לשימוש באומנות עתיקה זו הנוגעת לכל תחומי החיים.
פסטיבל סיפורים
אירוע הפנינג גדול סביב עולם הסיפורים. מספרי סיפורים, הצגות לילדים, דמויות שטח, מתחמי יצירה, להקת נגנים, משחקים וכל מה שתבקשו בהתאם לתקציב ולאופי האירוע.